Pokemon blog

Een Pokemon blog is onmisbaar voor de echte verzamelaar van Pokemon kaarten. Daarom houden wij van Royal Cards zelf ook een blog bij. Hiermee houden we onze klanten op de hoogte van nieuws over onze Pokemon winkel, Pokémon release dates, updates over pre-orders voor de nieuwste Pokemon series, rare kaarten, ruildagen en meer. Lees daarom ook oudere artikelen in onze Pokemon kaarten blog, zeker als je een verzamelaar bent die ook oudere of specifieke series verzamelt.

Blijf op de hoogte met onze Pokemon blog

Er zijn maar weinig fenomenen zo groot geworden als de Pokemon kaarten. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw worden ze al gemaakt. Recent hebben ze een echte revival meegemaakt en momenteel zijn er veel ontwikkelingen gaande. Genoeg redenen voor ons om onze Pokemon blog bij te houden met nieuws en noemenswaardige items die we tegenkomen. Hoewel het een Pokemon kaarten blog is, vind je ook ander Pokemon nieuws over bijvoorbeeld merchandise.

Nieuwe Pokémon kaarten uitgelicht

Als je een verzamelaar bent van nieuwe Pokemon kaarten, dan heb je misschien wel eens gemerkt dat nieuwe series snel uitverkocht kunnen zijn. Daarom bieden wij van Royal Cards de mogelijkheid een pre-order te plaatsen. Selecteer in onze Pokemon kaarten webshop ‘Pre-order’ om te checken voor welke nieuwe pokémon kaarten serie het op dit moment mogelijk is. Op onze Pokemon kaarten blog vind je natuurlijk ook inhoudelijke informatie over de series.

Pokémon kaarten kopen en verkopen

De meeste Pokemon kaarten verzamelaars zijn inmiddels ook handelaars geworden. Want van Pokémon kaarten kopen komt verkopen. Althans, met name de dubbele kaarten wil je vaak weer verkopen of ruilen. Ook dit is een reden om onze Pokemon kaarten blog te lezen. Je krijgt een idee bij de waarde van kaarten en welke kaarten er zijn. Secret rares bijvoorbeeld, die je in de nieuwe series zelf nog moet zoeken, hebben wij op een bepaald moment uitgezocht voor je. Je kunt onze Pokemon blog dan als een soort pokémon kaarten checklist doorlopen en ontdekken of je een secret rare te pakken hebt. Het is handig om bij Pokémon kaarten verkopen te weten wat je hebt, en om bij Pokemon kaarten kopen te weten wat je zoekt!

Pokémon kaarten sale

Onze Pokemon blog geeft je een goed beeld van Pokemon nieuws uit alle groepen binnen deze liefhebberij, van leveranciers tot winkelnieuws en van productnieuws tot Pokemon nieuws voor de fans. Een pagina die je naast deze blog regelmatig wilt checken, is de Pokemon kaarten sale pagina. Daar vind je wisselend allerlei deals waarmee je mooie of zeldzame kaarten aan je collectie toe kunt voegen.

Over Royal Cards: verzamelaars van het eerste uur

Als kind zijn we al begonnen met Pokemon kaarten verzamelen. Daardoor hebben we in alle jaren veel kennis vergaard en een mooi netwerk opgebouwd. Het resultaat is onze Pokemon kaarten winkel waarmee we onze klanten helpen hun verzamelingen compleet te maken. Hoewel het cliché klinkt, is het doel van iedere verzamelaar “gotta catch em all!” Ook ons geeft het nog steeds een kick om zeldzame Pokemon kaarten te vinden, of dit nu voor onszelf is, voor onze klanten of als nieuws op deze Pokemon kaarten blog. Dat is ook meteen het mooie van Pokemon kaarten verzamelen: er is altijd nieuws!

Japanse Pokemon Card 151 Set: we gaan hem wél aanbieden!

Pokemon Card 151 Booster Box

Zoals jullie wellicht hebben gezien is onze Japanse aanbod de laatste tijd niet denderend geweest. De Japanse markt is helemaal overspannen en de prijzen zijn helaas vaak veel te hoog om verantwoord Japanse boxen in te kopen. De verkoopprijs zou gewoon na winstmarge en btw veel te hoog worden. We hebben echter nu wel gekozen […]

In Pokemon kaarten investeren? Slim of gevaarlijk? Een update na enkele maanden

Pokemon kaarten investeren

Op 11 november 2022 hebben wij een blog geschreven over het investeren in Pokémon kaarten en zijn wij enkele artikelen langsgegaan, zoals gesealde producten en losse Pokémon kaarten. Het leek ons leuk om even de producten van toen er weer bij te halen om te kijken of ze nu in prijs zijn gestegen of gedaald. […]

Pokémon ruilmiddag 17 maart

Pikachu

Pokémon Ruilmiddag Aankomende vrijdag (17 maart) vindt er bij ons in de winkel weer een Pokémon kaarten ruilmiddag plaats. Kom dus gezellig met je Pokemon kaarten langs om te ruilen.  Wij zorgen ervoor dat alles eerlijk verloopt en er bijvoorbeeld geen nepkaarten worden geruild. Verder zullen wij de kaarten op waarde schatten, zodat alleen kaarten […]

Ontbreken van Japanse Scarlet and Violet base set in onze winkel

Ontbreken van Japanse Scarlet and Violet base set in onze winkel

Velen van jullie hebben het ondertussen al gemerkt, namelijk het Ontbreken van de Japanse Scarlet and Violet base set in onze winkel, zowel online als in onze fysieke winkel in Aalten. Een tijd geleden schreven wij al een blog over de gigantische hype en hoge prijzen van Japanse kaarten en deze trend heeft zich met […]