Pokémon Booster Box

-28%

Pokemon booster box

Een nieuwe Pokemon kaarten verzameling starten of je verzameling uitbreiden met een nieuwe serie? De beste en snelste manier hiervoor is een Pokemon booster box kopen. In een Engelse booster box zitten altijd 36 boosters en in een Japanse booster box vaak 30. Bij de Japanse booster boxen wil de inhoud nog wel eens verschillen. Kijk dus goed naar de productbeschrijving.

Het voordeel van een Booster Box kopen is dat je gegarandeerd een aantal goeie kaarten krijgt. Als je losse booster packs koopt heb je deze garantie niet. Bij onze Pokemon winkel kun je zowel oudere series als de nieuwste Pokemon booster boxen kopen. Het aanbod wisselt snel, dus meld je ook zeker aan voor de nieuwsbrief.

Pokemon booster box kopen

Wil jij een Pokemon booster box van bijvoorbeeld Fusion Strike, Brilliant Stars of zoek je een andere populaire set? Niet alle sets zijn altijd verkrijgbaar, want inmiddels zijn er meer dan 100 sets uitgegeven. Een Pokemon booster box van een paar jaar geleden zal daarom een stuk moeilijker te vinden zijn dan een recentere Pokemon booster box. Als je een specifieke Booster Box zoekt, laat het ons dan weten. Wij zitten midden in de wereld van Pokemon verzamelaars en houden graag onze ogen voor je open.

Pokemon Box: Engels en Japans

Een Pokemon Booster Box wordt in meerdere talen gemaakt. Uiteraard zijn ze beschikbaar in het Japans, waar Pokemon vandaan komt, en in het Engels. Wist je dat Pokemon al in 1996 bedacht is? Nu starten met Pokemon kaarten verzamelen kan door het grote aantal dat er bestaat als onbegonnen werk voelen, maar zie het ook als een voordeel en als uitdaging. Juist omdat er zoveel Pokemon kaarten gemaakt zijn, kan iedereen snel starten en goede kaarten vinden. Begin vandaag nog met een Booster box kopen en je zult merken hoe leuk het is en waarom Pokemon tegenwoordig zo populair is.

Wat zit er in een Pokemon booster box?

Welke Pokemon kaarten in een Pokemon booster box zitten, weet niemand. Je weet welke set er in de booster box zit, maar welke kaarten je krijgt blijft een volledige verrassing. De inhoud van iedere Pokemon booster box zal qua inhoud dus verschillend zijn. Is twee Booster boxen kopen van dezelfde set aan te raden? Jazeker, je kunt daarmee namelijk sneller je verzameling compleet maken. Uiteindelijk maak je de serie compleet door de ontbrekende losse kaarten te kopen of door Pokemon kaarten te ruilen. Wij bieden ook de mogelijkheid om je Pokemon kaarten te verkopen via ons.

Maak kennis met Royal Cards

Je hebt Royal Cards gevonden, en dat is natuurlijk heel erg mooi. We maken graag kennis met je. Royal Cards is opgericht door Pascal Krayenbrink en Kevin Wevers. Naast onze webshop waar je de Pokemon booster box en Pokémon Booster packs kan kopen, kun je ook langskomen in onze Pokemon winkel in Aalten. Hier verkopen wij onder andere ook Pokemon blister packs. Neem vast een kijkje in de winkel op de website of bestel direct jouw Pokemon booster box online.