Pokemon Booster Pack


Pokemon booster pack

Met een Pokemon booster pack kun je jouw verzameling compleet maken. Veel verzamelaars kopen twee of drie booster boxen wanneer er een nieuwe set Pokemon kaarten uitkomt. Hiermee hebben ze direct heel veel kaarten. Vervolgens gaan ze een booster pack kopen om de verzameling aan te vullen. Zo’n Pokemon pack bevat 10 willekeurige kaarten uit de set. In onze Pokemon kaarten webshop kun je booster packs kopen van meerdere sets. De voorraad wisselt snel, dus hou onze Pokemon shop in de gaten. Zoek je iets speciaals? Je kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen.

Beste booster packs Pokemon

Wat zijn de beste Pokemon booster packs? Dat hangt van jouw verzameling af. Het doel is om zeldzame TCG kaarten te krijgen of om je eigen verzameling compleet te maken. Dat wij bij Royals Cards de beste Pokemon booster packs verkopen, is zeker. Door onze lage prijzen en goede aanbiedingen kun je altijd wat extra’s kopen of iets bijzonders vinden. Bekijk zeker ook onze Pokemon kaarten aanbiedingen. Wees er echter altijd snel bij. De booster packs en zeker de aanbiedingen gaan altijd snel weg. Een Pokemon booster pack met 10% korting, Booster box met 12% korting of losse Pokemon kaarten met kortingen tot maar liefst 50% zijn vaak snel uitverkocht.

Pokémon 3 booster packs

De Pokémon 3 booster blister packs zijn bij de Pokemon blister packs te vinden. Met een Pokemon 3-booster blister pack kopen krijg je namelijk drie Pokemon booster packs, een munt en vaak een promokaart. Wanneer je van plan bent drie of meer boosters te kopen, overweeg dan onze Pokemon blisters. Deze zijn ook leuk als cadeau. Blister packs zijn er met één booster pack en Pokemon munt en als Blister met 3 Pokemon packs. De keus is aan jou.

Pokemon pack vs box

In de inleiding las je al dat de meeste verzamelaars bij een nieuwe serie Pokemon kaarten kopen beginnen met twee of drie booster boxen. In een booster box zitten doorgaans 36 booster packs van 10 kaarten. In totaal 360 Pokemon kaarten dus. De kosten per kaart zijn lager, en je hebt sneller je verzameling compleet. Een reguliere booster pack verschilt niet ten opzichte van de booster packs uit de booster box. Maar de verdeling van booster packs in een box wordt als beter gezien dan het alternatief, namelijk 36 losse booster packs kopen. Bij een Pokemon box met korting kopen, betaal je vaak ongeveer 4 euro per booster back. Dit is een goedkope manier om snel aan veel Pokemon kaarten te komen.

Pokemon booster packs kopen bij Royal Cards

Welke Pokemon pack je ook kopen gaat, bestel ze bij Royal Cards. Wij zijn Pokemon fans en vinden het leuk om andere fans te leren kennen en blij te maken. Neem bij vragen, of wanneer je jouw Pokemon kaarten wilt verkopen via onze marktplaats, contact met ons op. Je kunt ook gerust een keer in onze winkel langskomen. Zoek je een speciale Pokemon pack of kaart? Wij hebben een groot netwerk en zoeken graag met je mee. Royal Cards: Pokemon kaarten voor liefhebbers, door liefhebbers! Onze slagzin zegt eigenlijk al genoeg. Plaats je bestelling op werkdagen voor 15:00, dan verzenden we deze dezelfde dag nog.