Pokémon Elite Trainer Box

Uitverkocht

Pokemon Elite trainer box

De Pokemon Elite trainer box is niet te verwarren met de Booster box. In een Elite trainer box, afgekort ETB, vind je booster packs en tal van extra’s. Je kunt een Elite trainer box kopen van verschillende Pokemon sets. De inhoud kan per set verschillen en uiteraard zijn de Pokemon kaarten in iedere box weer een verrassing. Bij onze winkel, Royal Cards, kun je van verschillende sets een Elite trainer box online bestellen. Dit kunnen de nieuwste sets zijn, maar wij bieden ook boxen van oudere sets aan. Ben je op zoek naar iets speciaals? Laat het ons dan weten. We kijken graag of we je kunnen helpen.

Pokemon Elite trainer box kopen

Voor iedere Pokemon verzamelaar, Pokemon Trading card game speler of beginner is een Elite trainer box kopen leuk. Doordat een Elite trainer box goedkoop te bestellen is, kan het ook goed als cadeau gegeven worden aan een verzamelaar of Pokemon fan. Doordat de Elite trainer box prijs ongeveer overeenkomt met het kopen van eenzelfde aantal booster packs, is het ook voor jezelf een slimme keus. De extra’s krijg je er namelijk bij. Wat voor inhoud je kunt verwachten, daar vertellen we graag meer over.

Elite trainer box inhoud

De inhoud van een elite trainer box kan per set verschillen. Elite trainer boxen van normale sets hebben bijvoorbeeld vaak 8 booster packs, terwijl de speciale sets er vaak 10 hebben. 

Om je een beeld te geven van de inhoud, nemen we de Pokémon elite trainer box van fusion strike box als voorbeeld. Hierin vind je:

  • 8 Pokémon booster packs;
  • 65 Pokemon kaarten sleeves;
  • 45 energiekaarten (veel meer dus dan in losse pakjes);
  • handleiding voor de Fusion Strike uitbreiding;
  • 6 damage counter dobbelstenen;
  • 1 coin flip dobbelsteen;
  • 2 conditie markers;
  • 1 verzamelbox;
  • codekaart voor de Pokémon Trading Card Game Online.

Bovenstaand is wat er in de Fusion Strike elite trainer box zit. Als je dit vergelijkt met de Pokemon elite trainer box Brilliant Stars dan komt de inhoud ongeveer overeen. Je krijgt als extra bij Brilliant Stars één Vstar marker. In de speciale Celebrations elite trainer box zitten 10 Celebrations boosters, 5 extra TCG boosters en een foil kaart.

Elite trainer box biedt fun and games!

Het kopen van een elite trainer box biedt fun and games! Je krijgt zoveel leuke extra’s en zoveel booster packs. Aan de energie kaarten en andere extra’s zie je ook direct dat een Pokemon elite trainer box zich ook richt op spelers van het spel. Als je niet alleen kaarten verzamelt, maar het spel ook echt wilt gaan spelen, dan kan dit product je er zeker toe aanmoedigen. Om het spel te kunnen spelen moet iedere speler een Pokemon deck samenstellen van in totaal 60 kaarten. Een deck bestaat onder andere uit energie kaarten, die je ook in iedere elite trainer box vindt. 

Royal Cards: voor liefhebbers, door liefhebbers

Wij zijn Pascal Krayenbrink en Kevin Wevers. Van onze passie hebben we met onze Pokemon winkel ons werk kunnen maken. Bij Royal Cards verkopen wij dan ook veel meer soorten Pokémon kaarten. Bijvoorbeeld: Pokemon blister packs en Japanse Pokémon kaarten. Kom gezellig langs bij onze winkel in Aalten en maak kennis met ons assortiment.