Japanse Pokémon Kaarten


Japanse Pokemon kaarten kopen

Royal Cards is een van de weinige Pokemon winkels in Nederland die zich specialist in Japanse Pokemon kaarten kan noemen. Hoewel het lezen van de tekst op de Pokemon kaarten in het Japans niet door iedereen te lezen valt, zien we dat er op het gebied van verzamelen, reden genoeg is voor Japanse Pokemon kaarten kopen. Denk aan zeldzame promo kaarten en de prachtige kwaliteit die vaak hoger is dan de kaarten voor andere landen. Als je Japanse Pokemon kaarten wilt kopen, bestel dan bij Royal Cards. Ook voor vragen ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarde Japanse Pokémon kaarten

De waarde Japanse Pokemon kaarten is niet één op één over te nemen op de waarde van kaarten uit andere landen. Je zult dus bij Japanse Pokemon kaarten kopen voor de handel of voor het verzamelen, moeten rondkijken naar de exacte waarde. Je kunt een goede inschatting van de waarde doen door online op respectabele marktplaatsen te kijken, contact met ons op te nemen of uiteraard door de Pokemon kaarten te laten graden. Bij het graden worden de kaarten door een specialist bekeken en beoordeeld. Graded Pokemon kaarten zijn meer waard. Let er wel bij op door wie je de grading laat doen PSA Pokemon cards zijn de bekendste in de wereld en worden door de meeste mensen goed vertrouwd.

Bij Royal Cards: Pokémonkaarten in het Japans

Bij Royal Cards hebben we Pokemon kaarten in het Japans, maar ook in het Engels. In beide gevallen kun je kiezen voor hoe je de kaarten koopt. De pakketten zijn voor Japan en andere landen bijna gelijk. Dus koop een Japanse Pokémon kaarten box of Booster pack of andere vorm. Het aanbod wisselt altijd, en zoals je gewend bent, kan voorraad snel op zijn. Uniek is ons aanbod losse Pokemon kaarten. Al voor kleine prijzen kun je Japanse Pokemon kaarten kopen, maar we maken ook sets of hebben soms zeldzame Japanse kaarten te koop. Denk aan Japanse Pokémon kaarten Vmax, 25th anniversary of speciale boxen.

Run op Pokémon-kaarten

Sinds de snelle stijging in populariteit van Pokemon kaarten, zien we ook een run op de kaarten uit Japan. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en aanbiedingen. Check voor je je bestelling plaatst ook altijd onze sale. Hier zetten we Pokemon kaarten in de aanbieding. Het is niet zo dat deze een lagere waarde hebben, maar we willen een goede doorstroom behouden om je snel weer met nieuwe kaarten te kunnen verrassen. 

Maak kennis met Pascal Krayenbrink en Kevin Wevers

Royal Cards is opgericht door Pascal Krayenbrink en Kevin Wevers. Al vanaf hun kindertijd waren zijn Pokemon kaarten verzamelaars. Inmiddels hebben we naast onze webshop in Pokémon trading cards ook een fysieke winkel in Aalten. Bekijk meer gegevens en informatie over contact of het bezoeken van de winkel op de contactpagina. En volg ons uiteraard op social media. We zijn actief op: Facebook, Instagram en TikTok.