Over Shadowverse Evolve:

Shadowverse Evolve komt nu ook eindelijk in het Engels uit! Shadowverse is een immens populaire ruilkaartspel (zoals Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Magic) uit Japan en is gebaseerd op de oorspronkelijk free-to-play digitale ruilkaartspel Shadowverse. Het digitale spel kwam voor het eerst uit in 2016 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest gespeelde TCG’s in Japan. Ook buiten Japan is het spel steeds populairder geworden en dat wordt nu gevierd met de Engelse release van dit trading card game. Het spel is wat ons betreft wat makkelijker om te leren dan Yu-Gi-Oh!, omdat het wat minder complexe regels heeft. Dit maakt het ook erg beginnersvriendelijk, zeker nu pas voor het eerst de fysieke TCG wordt uitgebracht onder de naam Shadowverse Evolve en je niet achterloopt op andere spelers.

Het spel uitleggen is wat te omslachtig in deze productomschrijving, maar wij raden je aan om zeker het digitale spel even te downloaden via Steam, Apple Store of Google Play/Android apparaten. Het is gratis te spelen en heeft een vrij uitgebreide single player campaign, met een hoge productiewaarde waar veel andere digitale TCG’s wat van kunnen leren!

Vanwege de grote populariteit van Shadowverse is trouwens ook een versie uitgebracht op de Nintendo Switch: Shadowverse: Champion’s Battle.