Zeldzame Pokemon kaarten

Het is de droom van iedere Pokemon kaarten verzamelaar: zeldzame Pokemon kaarten vinden! Het liefst zouden wij van Royal Cards alle Pokemon zeldzame kaarten aan willen bieden, maar voor ons is het ook altijd een zoektocht. Je kunt bij ons altijd wel een zeldzame pokemon kaart kopen die wij gevonden hebben. Het is dus zeker aan te raden om, bij een bezoek aan onze Pokemon webshop, deze pagina te checken. Omdat we uiteraard niet iedere zeldzaam pokemon kaart aan kunnen bieden, helpen we je graag met tips voor zeldzame Pokemon kaarten vinden.

Hoe kun je zien of een Pokémon kaart zeldzaam is?

De in Pokemon zeldzame kaarten zijn onder te verdelen in twee categorieën. De eerste zijn de kaarten waar er nog maar weinig van zijn. Dat zijn vaak vintage Pokemon kaarten, promokaarten en speciale kaarten met een kleine oplage. Vaak zijn deze kaarten heel moeilijk te vinden. We geven je dadelijk tips over hoe je het best een zeldzame Pokemon kaart kopen kunt! De tweede soort zeldzame Pokemon kaarten zijn de ‘rare’ kaarten. Er zijn in de productie van sommige kaarten minder exemplaren gemaakt en dat heeft natuurlijk invloed op hoe zeldzaam Pokemon kaarten zijn. Hoe kun je zien hoeveel een Pokémon kaart waard is? Dat is heel eenvoudig: op de kaart staat met ‘common’ (zwart cirkel icoon), ‘uncommon’ (zwarte diamant icoon) en ‘rare’ (zwarte ster icoon) aangegeven hoe zeldzaam de Pokemon kaart is. Naast deze aanduidingen zijn er nog verschillende uitvoeringen zoals holo rare, reverse holo, EX, GX, VMAX, Half art en Full art. Je herkent secret rare kaarten aan het nummer. Ze hebben een telling hoger dan het nummer van de rest van de oplage! Er zijn dus meerdere manieren om te achterhalen hoe zeldzaam Pokemon kaarten zijn. 

Welke Pokemon kaarten zijn geld waard?

Als je je afvraagt welke Pokemon kaarten geld waard zijn, zoek dan op het internet naar lijstjes. Denk aan top 100 duurste pokémon kaarten en zeldzame pokémon kaarten per serie, zoals Sword and Shield. Bedenk wel dat de staat van de kaart voor een deel bepaalt hoeveel geld een Pokemon kaart waard is, dus niet alleen hoe zeldzaam de pokemon kaart is. Mensen laten hun Pokémon kaarten taxeren en graden om de waarde onafhankelijk vast te laten stellen. Daarom zijn getaxeerde Pokemon kaarten vaak meer waard dan een kaart die niet getaxeerd is.

Nieuwe zeldzame pokémon kaarten

Een zeldzame Pokemon kaart kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Je weet nu al een stuk beter hoe je zeldzame pokémon kaarten kunt herkennen. Doordat er ook bij nieuwe oplages van Pokemon zeldzame kaarten gemaakt worden, heb je bovendien met iedere Booster pack of box weer kans op het vinden van een zeldzame Pokemon kaart. Verder kun je pagina’s zoals deze in je favorieten zetten en regelmatig checken. Doordat Pokemon kaarten winkels als wij het zoekwerk voor je doen, heb je een grote kans op het vinden van de Pokemon zeldzame kaarten.

Over Royal Cards

Royal Cards is specialist in Pokemon kaarten. Naast Engelstalige kaarten verkopen wij ook Japanse Pokemon kaarten. Zo kun je bij ons dus ook Japanse zeldzame Pokemon kaarten kopen. Voor ons is Pokemon kaarten sparen altijd een hobby geweest en we hebben hier recent ons beroep van gemaakt. We zijn zelf nog steeds verzamelaars van Pokemon zeldzame kaarten en heel actief in deze branche. Lees ons hele verhaal op de contactpagina en neem eventueel direct contact met ons op. Ook als je een specifieke zeldzame Pokemon kaart zoekt, zetten we ons netwerk graag voor je in.