Pre-orders bij Royal Cards

Betaling: Pre-orders moet pas kort voor de release betaald worden. Pas als wij zeker weten dat wij de producten ook op de aangegeven leverdatum kunnen leveren, krijgen jij van ons een mail waarmee je de pre-order kan betalen.

Annulering: Zolang je van ons nog geen betalingsmail hebt ontvangen, kun je de pre-order ten alle tijden zelf in je account annuleren. Gasten moeten helaas contact met ons opnemen.

Leverbaarheid: Het plaatsen van een pre-order betekent niet dat je het product ook gegarandeerd op de verwachte leverdatum zult krijgen. Als wij bijvoorbeeld niet genoeg producten krijgen, zullen wij jou daarover informeren, zodra wij dat weten. Wij zullen dan ook een nieuwe verwachte leverdatum noemen. Mocht het product niet meer leverbaar zijn, moeten wij de pre-order dan helaas annuleren.

Meerdere pre-orders/producten bestellen: Een pre-order kan niet samen met andere producten of pre-orders worden besteld. Als je dus 2 of meer producten wilt vooruitbestellen moet je deze dus apart bestellen. Mochten meerdere pre-orders tegelijk verzonden kunnen worden, hoef je natuurlijk niet meerdere keren verzendkosten te betalen.

Verzending en verzendkosten: Als wij meerdere pre-orders/producten tegelijk kunnen leveren, zullen wij contact met je opnemen om te vragen welke producten je nog graag zou willen hebben. Wij maken dan vervolgens een nieuwe order aan, waarin alle producten staan en voegen dan maar een keer de verzendkosten toe of gratis verzending als je boven de 150 euro zit (voor België boven de 175 euro). Zodra de bestelling is aangemaakt, kan deze betaald worden. De oorspronkelijke pre-orders zullen dan geannuleerd worden om zo onze pre-order lijst op te schonen.