Marktplaats

Wij van Royal Cards willen 2021 beginnen met groot nieuws en wij hopen jullie hier enthousiast mee te maken. Het is namelijk met onmiddellijke ingang mogelijk om jouw Pokémon artikelen aan te bieden via Royal Cards Pokémon Kaarten!

Al een lange tijd spelen wij met het idee om een betrouwbaar platform te worden voor met name particuliere verkopers door heel het land. Wijzelf zijn namelijk ook grote verzamelaars en zijn helaas door de jaren heen vaak slachtoffer geworden van verkopers die nepkaarten als echt verkochten of verkopers die deden alsof de kaarten in betere staat zouden zijn dan ze daadwerkelijk waren. Op veel websites is namelijk geen enkele controle op de verkoper en de aangeboden objecten aanwezig en wij brengen hierin verandering.

Hoe werkt het? Een potentiële verkoper vult enkele standaard gegevens en levert foto’s aan van het product. De volgende gegevens worden gevraagd:

Verkoper:
Type verkoper (particulier/zakelijk):
Product:
Taal:
Staat:
Prijs:

Vervolgens stuurt onze opdrachtgever c.q. de verkoper in spe het artikel naar ons toe. Wij gaan vervolgens het product beoordelen op echtheid én de staat. Als alles klopt, plaatsen wij vervolgens het product namens de verkoper op onze website in de categorie ‘Markplaats’. Bij een eventuele verkoop sturen wij namens de verkoper het product op (altijd met track en trace). De koopovereenkomst wordt gesloten tussen de individuele verkoper (particulier of bedrijf), wij dienen enkel als tussenpersoon. Als service gelden wel al onze standaard algemene voorwaarden, waaronder ook het retourrecht en gratis verzending binnen Nederland vanaf € 150,00. Nadat de koopovereenkomst definitief is geworden (doordat geen gebruik is gemaakt van de veertien dagen retourtermijn), maken wij de verkoopprijs over aan de verkoper.

Je kunt de Marktplaats hier vinden.

De kosten:

Als koper betaal je vanzelfsprekend niets extra’s. Het bestelproces is identiek aan het bestellen van welk artikel dan ook op onze website. De verkoper betaalt een bemiddelingsbijdrage van € 6,00 inclusief btw per verkocht product. Er is, gelet op de toch wel forse waarde die kaarten of sets kunnen hebben, gekozen voor een vast tarief in plaats van een percentage.

Voor dit bedrag wordt een product pagina aangemaakt en wordt het artikel op onze website aangeboden, wordt een melding van het nieuwe product gedeeld op social media (Facebook en Instagram) en wordt een advertentie geplaatst op Marktplaats. Verder zitten hierin de kosten verwerkt van de verzenddoos en verpakkingsmateriaal.

Blijft het product onverkocht? Dan kan je als verkoper op elk moment het aanbod beëindigen en sturen wij het product op kosten van de verkoper terug.

Geïnteresseerd om één Pokemon kaart of meerdere Pokemon kaarten of andere Pokémon artikelen via ons aan te bieden? Neem contact op met info@royalcards.nl. Ook voor andere vragen kunnen jullie uiteraard ons mailen.

Om de Marktplaats goed te starten zullen wij de komende tijd verschillende kaarten en/of sets uit onze privécollecties aanbieden! 🙂