Pokemon Blister Pack


Pokemon blister pack

Een Pokemon blister pack kopen biedt meer dan enkel een booster pack kopen. Je kunt met een blister pack Pokemon kaarten een en munt krijgen. Bij Royal Cards hebben we een wisselend assortiment. Wanneer we nieuwe voorraad binnenkrijgen, voegen we de Pokemon blister packs toe aan onze webshop. Van iedere normale Engelse set verschijnen er doorgaans ook Pokemon blisters die dezelfde Pokemon kaarten bevat als de booster packs en booster boxen. Een blister pack herken je aan de transparante voorkant. Blisters kunnen 1 pack of 3 packs bevatten, dit is afhankelijk van welke blister je kiest. Bestel direct online of neem gerust contact met ons op.

Verschil Pokemon blister en booster pack

Bevat een blister pack Pokemon booster packs? Ja, deze zijn hetzelfde als de normale booster packs. Bij losse booster packs krijg je echter geen munt of andere bonus items zoals een Pokemon promo kaart. De inhoud verschilt per uitgave en uiteraard weet je niet of in de Blister pack Pokemon kaarten zitten die jij zoekt. Je kunt uiteraard meerdere Pokemon blister packs kopen om zo je collectie compleet te maken. Ook kun je kiezen voor een Pokemon 3-pack blister, wat dat is vertellen we graag.

Pokemon 3-pack blister

Er bestaan twee soorten Pokemon blister packs. De Pokemon checklane blister is ideaal voor diegene die naast een normale Pokemon booster pack nog iets extra willen. Een checklane blister bevat namelijk naast één normale booster pack ook nog een leuke Pokemon munt en losse kaarten/een losse kaart. Koop je een Pokemon 3-booster blister pack, dan krijg je 3 booster packs. Bovendien krijg je ook een speciale Pokémon promo kaart en één Pokemon munt.

Pokemon blister packs

Een Pokemon 3 booster blister pack is goedkoper dan 3 losse Pokemon checklane blister packs. Als je een 3-booster blister koopt hebt je echter maar één munt en één promo kaart. Als je naar de prijs kijkt en de Pokemon blister met de booster vergelijkt, dan is de booster iets goedkoper, maar het verschil in prijs is haast te verwaarlozen. Als verzamelaar is het hoe dan ook leuk om eens een paar Pokemon blister packs te kopen en te zien wat je krijgt.

Pokemon blister packs cadeau doen

Blister packs hebben altijd een bijzondere rol gehad in het verhaal van Pokemon booster pack vs booster box vs blister pack. Verzamelaars zullen vaak eerder een aantal Pokemon booster boxen en losse boosters van een nieuwe set kopen en daarna proberen deze set compleet te maken door ontbrekende Pokémon kaarten los te kopen. Het leuke aan een Pokemon blister pack is echter dat het extra’s bevat, zoals een munt en losse (promo)kaarten. Af en toe een blister kopen, of deze cadeau doen, is daarom erg leuk.

Pokemon blister packs kopen bij Royal Cards

Waarom Pokemon kaarten kopen bij Royal Cards? We hebben altijd nieuwe voorraad in onze Pokemon webshop en winkel. We zijn zelf fans en komen graag via onze winkel in contact met andere Pokemon verzamelaars. Kom gerust eens langs of neem contact op als je de mogelijkheden voor onze Pokemon marktplaats wilt doornemen. Je kunt uiteraard ook direct je Pokemon blister online bestellen om kennis met onze werkwijze te maken. Bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Een laatste tip: kijk ook eens in onze Pokemon kaarten sale. Met kortingen die op kunnen lopen tot meer dan 50% is het zeker de moeite waard om iets bij je bestelling te voegen.

Bekijk ook onze andere Pokemon producten

In onze winkel vind je naast blister packs ook Elite Trainer Boxen die uitermate geschikt zijn als cadeau voor mensen die het spel willen spelen. Naast boosters bevatten deze boxen namelijk een hoop andere extra's die vooral gericht zijn op het spelen van de Trading Card Game. Als je meteen wilt beginnen met spelen kan je ook een Pokemon Deck overwegen.

Japanse Pokemon kaarten

In onze winkel bieden wij niet alleen Engelse Pokemon kaarten aan, maar ook Japanse Pokemon kaarten, zoals collection boxen, booster boxen en losse kaarten.